ÎNTREBĂRI INFORMATIVE

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Pentru a putea efectua o comanda pe site-ul nostru, este necesar sa parcurgeti urmatoarele etape:

  1. Alegeti produsele dorite, folosind meniul si filtrele din partea stanga a site-ului, si apasati butonul „ADAUGA IN COS”.Pentru a vizualiza produsele pe care le-ati ales, faceti click pe cosul de cumparaturi din meniul superior al site-ului. Aici puteti sa verificati lista produselor selectate si sa actualizati cantitatea.
  2. In cosul de cumparaturi apasati butonul „Continua” si apoi selectati una dintre urmatoarele optiuni:
   1. „Autentificare”, daca aveti deja un cont creat.„Creeaza un cont nou”, odata cu plasarea comenzii dvs, completand campurile din formularul „Rapid” sau „Complet” si folosind o adresa de email valida.
  3. Selectati Modalitatea de Livrare:
   1. Fie optati pentru TRANSPORT PRIN CURIER (Livrare Standard)Fie optati pentru COLECTARE LOCALA din sediul nostru Str. Liceului 47, Loc. Holboca, IASI.
  4. Bifati/completati datele de facturare si de livrare si alegeti Modalitatea de Plata. Este necesar sa cititi si sa acceptati Termenii si Conditiile site-ului, impreuna cu Politica de Protectie a Datelor Personale.
  5. Pentru a lansa comanda, apasati butonul „PLASEZ COMANDA”.Care sunt urmatorii pasi?
  6. Odata plasata comanda sau, dupa caz, in momentul finalizarii platii, veti primi un e-mail de confirmare a inregistrarii comenzii, care contine numarul comenzii si detalii privitoare la produsele comandate, disponibilitatea acestora si valoarea totala cu TVA.
  7. Comanda dumneavoastra va fi preluata in cel mai scurt timp de unul dintre operatorii nostri.
  8. In functie de disponibilitatea produselor comandate, distingem doua situatii:
   1. In cazul in care comanda dvs include doar produse cu disponibilitate de tip IN STOC -> comanda inregistrata va fi procesata imediat conform selectiilor dumneavoastra.
   2. In cazul in care comanda dvs include cel putin un produs care are disponibilitate de tip PRECOMANDA, operatorii COAMEGARD.com vor verifica disponibilitatea produsului, iar comanda dvs va fi confirmata/ infirmata in termen de maxim 24h lucratoare de la data inregistrarii comenzii.Confirmarea disponibilitatii produsului si intervalul estimat pentru livrarea tuturor produselor din comanda inregistrata se face prin e-mail.
    1. In cazul in care toate produsele sunt disponibile, comanda dvs va fi confirmata, impreuna cu intervalul estimat pentru livrarea tuturor produselor din comanda.
    2. In cazul in care unul dintre produse este indisponibil iar celelalte disponibile, in functie de optiunea dvs, comanda poate fi anulata1), sau poate fi procesata pentru produsele disponibile.
    3. In cazul in care toate produsele sunt indisponibile, comanda va fi anulata*), cu instiintarea dvs. In acest caz, veti avea posibilitatea plasarii unei noi comenzi pentru produse cu caracteristici similare sau pentru orice alt produs, pe care il puteti identifica inclusiv cu ajutorul consultantilor COAMEGARD.com.

Termenul de livrare si costul acestuia, pentru produsele disponibile se calculeaza de la momentul confirmarii comenzii prin e-mail.

 1. Profesionistul va emite o factura de cumparare pentru produsele si serviciile care se vor livra. Aveti obligatia de a furniza toate informatiile necesare emiterii facturii, conform legislatiei in vigoare.
 2. Factura de cumparare va fi transmisa catre dumneavoastra prin contul din cadrul website-ului: Contul Meu/Comenzile Mele sau la adresa de email folosita in formularul de comanda.
 3. In momentul in care coletul va fi predat curierului, veti primi un e-mail de confirmare a expedierii, urmand sa fiti contactat de curier cu privire la momentul livrarii.

*) NOTA: In cazul in care produsul este indisponibil iar comanda lansata/plasata a fost achitata in avans prin card bancar (plata integrala Visa/Mastercard sau plata in rate), sumele vor fi rambursate in termen maxim de 4 zile lucratoare.

LIVRAREA PRODUSELOR

Pentru a menține un preț scăzut și a fi competitivi pe piață, transportul produselor nu este inclus in prețul acestora.

Pentru livrări în zona Iași, colaborăm cu numeroși transportatori pentru a vă pune la dispoziție numeroase modalități de transport, în funcție de cantitatea pe care doriți să o achiziționați.

PENTRU LIVRĂRI ÎN ȚARĂ

Transportul se poate face astfel:
-prin camioane comandate de client,
-prin camioanele colaboratorilor noștri, (zone apropiate)
-prin camioane contractate prin Bursa Transporturilor (se plătește pe un singur sens, dar e nevoie de mijloc de descărcare la destinație). Ne putem ocupa noi de achiziția transportului pe bursă.
-la destinație să aveți acces pentru mijlocul comandat, să aveți plătite eventual taxe de acces (în localitățile unde este impusă o astfel de taxă de către Consiliile Locale)
-să aveți mijloc de descărcare și spațiu pentru descărcare.

Pretul serviciilor de livrare este flexibil in functie de partenerii disponibili in momentul procesarii comenzii si este comunicat prin email si telefonic in maxim doua zile lucratoare din momentul plasarii comenzii pe COAMEGARD.com si/sau platformele adiacente.

PRELUARE LOCALA

Punem la dispozitia dumneavoastra inclusiv posibiliatea de a ridica direct din depozitul nostru din Iasi, Localitatea Holboca, Strada Liceului 47, produsele comandate, in acest caz utilizand vehicul proprietate personala sau inchiriat in vederea transportarii produselor comandate.

In acest caz exista inclusiv plata in numerar la sediul nostru.

Cu COAMEGARD.com beneficiezi intotdeauna de garantia produselor achizitionate conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

Prin garantia comerciala ai la dispozitie servicii de reparatie gratuita din partea vanzatorului sau producatorului in baza certificatului de garantie emis.

 • GARANTIA DE CONFORMITATE

  Garanţia de conformitate este garantia oferita de vanzator, conform legislatiei in vigoare. Este o perioada de timp de 15 ani prin care vanzatorul iti garanteaza ca produsul vandut este conform cu specificatiile pe care s-a angajat ca le vinde. Aceasta garantie este independenta de garantia tehnica/comerciala. Poate fi mai mica, mai mare sau egala si nu face obiectul defectiunilor tehnice.

  Perioada de timp stabilita pentru remedierea reparatiei este de maxim 15 zile calendaristice de la data la care cumparatorul a adus la cunostinta vanzatorului lipsa de conformitate a produsului plus timpii de transport aferenti.

  In conformitate cu OG21/1992 vanzatorul este obligat sa-i furnizeze consumatorului: certificat de garantie (doar pentru produsele de folosinta indelungata).

  Pentru a beneficia de garantie este necesar sa ai documentul de achizitie al produsului .

  In cazul lipsei conformitatii consumatorul are dreptul de a solicita vanzatorului sa i se aduca produsul la conformitate, fara plata, prin reparare sau inlocuire fără plată, prin reparare sau înlocuire, conform art. 11, sau să beneficieze de reducerea corespunzătoare a preţului ori de rezoluţiunea contractului privind acest produs, în condiţiile art. 13 şi 14. Prin urmare, pentru aducerea la conformitate a eventualelor defecte aparute in perioada de garantie, produsele pot fi predate si in cadrul sediului nostru din Iasi, Localitatea Holboca, Strada Liceului 47.

Conform legii in vigoare, produsele comercializate de COAMEGARD.COM vin insotite de factura in format fizic sau electronic pe email.

ASISTENȚĂ COMENZI

CONTACTAȚI-NE PENTRU INFORMAȚII SUPLIMENTARE